Muutama muuttuja..

Kelit on kun keskitalvella Lapissa ja eletään marraskuun ensimmäisiä päiviä. Tätä ei olisi kyllä kukaan osannut ennustaa!

Työmaalla nauru on muuttunut kohteliaaksi hymyksi jonka läpi paistaa pieni alakuloisuus. Projekti on viivästynyt ja muutamia haasteitakin on tullut arkeen. Edelleen kun kaverit kysyvät miten menee niin vastaan “tosi hyvin!” mutta kyllä talvi nyt todella yllätti rakentajan.

img_0126

Sään lisäksi haasteita ovat aiheuttaneet Rudukselta tulleet betonielementtiportaat, jotka parin viikon myöhästymisen jälkeen saavuttuaan eivät istuneet taloomme niin kuin piti.
En oikein tiedä kenen vika se on, ehkä minun ei tarvitsekkaan tietää, mutta jostain syystä elementtiportaat jäävät liian korkealle eivätkä ne “loksahda” paikalleen.

img_0124

Portaiden ideana on juurikin helppo asennus mutta Ratsan kaverit väänsivät portaita 4 tuntia paikalleen eikä tulos ole ihan onnistunut. Ratsa ja Hevi etsivät tähän kimpassa ratkaisua, itse en asiaan puutu kun avaimia onneen en osaa tarjota.

 

img_0137

 

Kattotuolit asennettiin viimeviikolla ja nyt kuluneella viikolla niitä on kiinnitelty paremmin paikalleen. Talo sai hienosti muotonsa kun katon hahmottaa jo paremmin!

 

img_0151

Ulkotäyttöjä aloitettiin Elgin kanssa tänään. Vanhaa maa-ainesta saatiin hienosti hyödynnettyä ja homma meni kaikin puolin hienosti.

On se hienoa katsoa miten niin iso kaivinkone voi liikkua niin sulavasti ja tarkasti. Pääsinpäs jo kävelemäänkin talon takana ja kurkkaamaan portaiden ikkunasta sisälle olohuoneeseen.

 

img_0162

img_0170

 

Loppupeleissä jos tässä summaa asioita niin tosi vähällä on selvitty tähän asti muuttujien suhteen. Toivotaan kuitenkin ettei niitä kamalasti tule lisää.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s