Pintaa.

Paljon on taas tapahtunut. Kaikki seinä- ja kattopinnat ovat valmiit märkätilojen paneelikattoa lukuunottamatta. Kylpyhuoneiden laatotukset ovat lattioita vaille valmiit. Tänään Pekka alkoi valmistelemaan myös yläkerran lattiaa laatoitusta varten.

Kovasti on asunto eri näköinen kun pinnat ovat ehjät ja kauniit. Tuusulan tasoite Haverinen teki erinomaista duunia maalaus- ja tasoitetöiden kanssa. Seinät ja katto maalattiin maalarinvalkoisella eteisen Vuono väristä aulaa lukuunottamatta. Asunto tuntuu heti enemmän omalta kun siellä on väriä!

 

Päädyimme ottamaan Tuusulan tasoite Haveriselta myös talon rappauksen. 

 

IMG_2648

 

Timpurimme Pekka on riehunut laattojen kanssa niin vaudilla että ei voi kuin ihmetellä sitä energiaa ja tarkkuutta.. priimaa tulee!

Laatat oli Kymppi Lattioilta Petikosta ja ne onneksemme näyttävät seinässä entistä paremmalta kuin laatikoissa. Laattojen valinta oli tosi vaikeaa ja nyt on kiva huokaista helpotuksesta kun lopputulos on kaunis ja toimiva.

 

Sain kuvat rappusiin ja keittiön välille tulevaan rautakaiteeseen. Siinä teimme loppumetreillä päätöksen vaihtaa pyöreä pinna kulmikkaaseen, koska koimme että se sopii paremmin kaiteen kokonaisuuteen.

 

IMG_2653
Tältä näytti vielä viime viikolla kun maalaukset oli käynnissä!

Lumonilta tuli tarjous lasitukselle ja kyllä se vahvasti näyttäisi siltä että me lasitamme terassin kapeamma parveke-osion. Se toisi niin paljon lisää käyttömukavuutta ja -mahdollisuuksia tilalle. Lumonille sen verran pisteitä että messuilta lähtenyt kiinnostus vahvistui entisestään positiivisen ja ammattitaitoisen esittelyn jälkeen. Myyjänä itse arvostan hyvää myyntityötä ja sitä ei liian usein rakennusalalla tule vastaan.

IMG_2782

Ensimmäinen eväshetki käytiin viettämässä jo talossa ja vähän fiilisteltiin huonekalujen paikkoja. Oma koti -messuja varten pitääkin käydä hakemassa lisää lainaa niin saadaan tehtyä vielä viimeiset puuttuvat hankinnat kuten TV, terassikalusteet, pesukone ja kuivuri (Gigantin myyjä sai perusteltua kuivurin tarpeellisuuden) ja joku kiva valaisinkin olisi mukava löytää olkkariin.

Toivottavasti siellä on hyviä tarjouksia!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s