Hitosti kaappeja

on

Pääsiäisen jälkeinen tiistai oli hieno päivä. Olimme ajoittaneet kaikki toimitukset yhdelle päivälle ja laatikkoja alkoi satelemaan olkkarin täydeltä.

img_3086.jpg
Juho ihmettelee uusi koneita

Ellei tykkää kantamisesta niin voin kyllä suositella ostamaan sisälle kantamisen sillä parilla kympillä millä se Gigantista irtoaa. Ei käynyt selkävaivaisena kateeksi katsoa kun äijät roudasivat pesukonetta yläkertaan.

Toimitus meni muuten hyvin mutta uuni, liesi ja Festivo puuttuivat. Eli n. 40% Gigantin toimituksesta uupui.. No, eiköhän tämäkin tästä suttaannu, vaikkei aspa vielä ole loistanut kovin kirkkaana.

 

IMG_3095
Juho sai Pekan kaveriksi ihmettelemään

HTH:n kalusteet keittiöön ja KHH tulivat sovitusti. Melkein harmitti kun IKEAssa on nyt myynnissä mustaa matta keittiötä, mutta harmitus loppui lyhyeen kun aloin kuvittelemaan sitä kasaamisen määrää mikä IKEAlta ostaessa olisi ollut edessä. HTH:n modulit ei tarvitse kuin asentaa seinälle. Pekka hoitaa tämän puolestamme niin menee suoraan ja pysyy paikallaan..

 

IMG_3093
Siinä niitä nyt on, koko talon täydeltä!

 

 

IMG_3099
Rimat ja lankut saatiin molemmat MS-Universaalilta Nurmijärveltä.

 

Siperianlehitikuusi (rimat ja terassilankku) tuli Venäjältä MS-Universaalille ja kävimme hakemassa sen odottamaan asennusta. Vielä siinä varmaan pari kuukautta menee että ne on terassin lattiana ja julkisivua komistamassa, mutta onpahan nekin nyt haettu ja yksi asia vähemmän listalla. Oli kyllä kauniin näköistä puuta ja erinomainen palvelu!

 

IMG_3097
Tässä kohtaa ei vielä tiedetty että hommaan menee 3h.. 😀

 

Ollaan Juhon kanssa siivoilemisen ja raksaihmettelyn lisäksi ehditty vähän rentoutumaankin, joka kieltämättä tekee ihan hyvää kun asuu kommuunissa oman äitinsä ja Juholla tietenkin pahimpana = anoppinsa helmoissa. Käytiin pääsiäisenä isolla kirkolla tuulettumassa ja kukas muu siellä istui samassa leffateatterissa kun urakoitsijamme Santtu. 😀

 

Onneksi yhteiselo kommuunissa on kyllä mennyt oikein mallikkaasti! Joskus siitä on jopa hyötyä ja evakkobrunssille saa valmiiksi tehdyn munakkaan. Herkku ainakin piti tästä kovasti!

IMG_3127
Evakkobrunssi parhaimmillaan! Ympäristöpoliisi Herkku vihaa muoviaterimia ja suunnittelee niiden tappoa. (Tai munakkaan syömistä.. välillä sitä on vaikea lukea)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s