Ei me kyllä toukokuussa muuteta.

Olihan se kaunis ajatus että toukokuussa voisi muuttaa. Katsotaan nyt jos vaikka kesäkuussa tai kesän aikana kuitenkin. Moni sitä kysyy koska, mutta vaikea tuohon on vastata kun ei sitä kai kukaan tiedä, valitettavasti.

 

IMG_3407

Kovasti ne hommat siellä kumminkin edistyy. Mies tilasi LVIS -miehet Spigotilta tekemään sähköhommia ensiviikon keskiviikolle.

Takka asennetaan kuluvan viikon perjantaina ja keittiökaapit pusketaan päiväkahvien voimalla Pekan kanssa seinään lauantaina. Pitkää päivää, sitä se on. Katsotaan jos osattaisiin sitten kahdestaan miehen kanssa puuhailla KHH kaappeja seinään niin Pekalle jää aikaa muihin hommiin.. no sen näkee sitten miten rakettitiedettä tuo on.

IMG_3461
Takan ylös saaminen olikin hauskaa hommaa. Nyt kun selät on kunnossa päätettiin kokeilla josko se sieltä tulisi ja tulihan se 150 kg mörökölli rappuset ylös yhteistyöllä. Takaksi se on kevyt ja siro, mutta kannettavaksi ei.  

Saumaus oli viime blogin aiheena ja sitä on tapahtunut entisestään. Kohta ei ole kuin alakerran kuivat tilat laatoittamatta ja saumaamatta, muuten ollaan ready. Kohta saadaan alkaa hakea hanoja pyttyjä ja muita ihmeellisyyksiä mitä kiinnittää valmiiseen pintaan.

 

IMG_3404
Tässä kuva saunasta katsottuna kohti kylppäriä. Saunaan tulee mustat paneelit kun kerkeää..
IMG_3401
Lattiakaivo on hauska. Se on tuossa keskellä ja näyttää ihan laatalta. Isännän neronleimaus tämäkin. 
IMG_3400
Isäntä tutkii saippuakoloa. “Olikohan tää ny hyvä idea vai ei?” 

 

IMG_3362
Siinä se nyt on Tapwellin Rose Goldi mikä hankittiin jo kohta vuosi takaperin. Näitä tulee yksi keittiöön ja yksi KHH/WC. 

 

Yale doorman tuli asennettua isännän toimesta. Aika näppärä mies ja lukko. Onhan toi kiva kun ei tarvii avaimia kaivella. Nyt kun vaan muistaisi sen tunnuksen.. Ei sitä varmaan montaa kertaa ainakaan pakkasella unohda.

 

 

 

Terassin kanssa on tapahtunut paljon. Santtu sai tuulensuojalevyt paikoilleen, siksi se on vihreä. Ränni on myös asennettu niin ei jää vedet lillumaan terdelle.
Nyt odotetaan vielä huopamiesta jonka pitäisi tulla perjantaina.

IMG_3519
Tuossa tuo Hulk -terassi nyt on. Vesivanerin päälle laitettavat rimat tulevat vastaavasti pystyyn kuten koolaukset jotka nyt näkyvät. Vesivaneri kiinnitetään koolauksiin.

Terassi tullaan verhoilemaan vesivanerilla, jonka maalaamista arvoimme. Ideana olisi että vesivaneri olisi mahdollisimman tumma ja siisti valmis pinta mihin kiinnittää lopullinen verhous, eli pystyrimat n. 2,5cm raoilla. Vesivaneri siis hieman sieltä näkyy mutta uskomme että se on riittävän tumma. Maali saattaa kuitenkin ropista pois kun paikka on jatkuvassa auringossa. Näin me se mietittiin.

 

IMG_3509
Tuohon lattian vanerin päälle tulee huopa jonka päälle tulee terassilankut siperianlehtikuusesta. 
IMG_3514
Isäntä ihmettelee Santun hienoa vesirännihommelia.
IMG_3513
Ihan on nättiä kun alkaa puut jo vihertämään. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s