Viimeinen niitti.

Meillä on ollut hyvä boogie työmaalla, koska kaikki valitut kumppanit ovat olleet hyviä tyyppejä ja oman alansa ammattilaisia. Runkourakoitsijamme Santtu iski omasta urakastaan viimeisen niitin patolevyyn ja näin hänen osuus oli sillä taputeltu.

 

IMG_3968
Varaston ovikin löysi paikalleen. Äijät ihmettelee, että oliko tää nyt tässä?

 

IMG_3980
Vielä yksi kiinnike paikalleen patolevyyn ja se oli siinä! Kiitos Santtu ja Jake sekä muu tiimi.

 

Työmaalla on tapahtunut vaikka mitä. On ollut niin kova meininki että hyvä kun pysyy itse edes perässä mitä kaikkea on tullut valmiiksi.

 

IMG_3865

Saunasta puuttuu enää lauteet. Pekka paneloi katon mustalla Cellon panelilla, jonka hän vielä ennen asennusta maalasi kertaalleen mustaksi niin väri saatiin oikein kylläiseksi. Paneleissa oli myös isoja värieroja niin tämä oli ehdottoman hyvä idea Pekalta.

 

IMG_3991
Pekka sai valot saunaan, ihan on kun suunnitelmassa.

 

Hanatkin löysi Spigotin toimesta paikalleen. Noi suihkut on kyllä onnistunut valinta ainakin noin ulkonäöllisesti. Katsotaan miten toimii ensi kuussa!

WALL+ Saunan ulkoverhoilukin valmistuu Pekan toimesta! Siitä tuli kyllä kaiken jännityksen ja odotuksen arvoinen. Kuvassa vähän näyttää harmaalta, mutta oikeasti on täysin musta. Kerrassaan upea, molemmat tykätään paljon!

 

IMG_3788
Rakennustarkastaja Herkku ei ole vielä antanut lupaa käyttää keittiötä. Näinpä hän myös tarkastaa mitä noutoruokaa tänään on: Vuorossa thaimaalaista. 

 

IMG_3766
Keittiö on kohta valmis vaikka tässä kuvassa onkin vasta runko pystyssä
IMG_3913
Yhteistyöllä kasaantui kaapit ja saatiin tasoihin upotettua altaat.

KHH on tapahtunut myös paljon. Tämäkin on tätä nykyä jo täysin valmis. Pitää seuraavalla kerralla laittaa kuvat kun kaikki ovat ovat paikallaan. Näitä on ollut hauska kasailla iltojen ratoksi. Keksin kyllä pari muutakin asiaa mitä olisi voinut tehdä mutta ei tämä nyt niin pahaa hommaa ole.

IMG_3960
Siinä se Tapwell nyt on. Näitä tulee 1 Keittiöön ja 1 KHH.

IMG_3881

IMG_3994
Keskeneräinen KHH

 

Viimeisenä vielä kaiteet! Ne on vihdoin asennettu. Artiikilta saatiin hyvää palvelua vaikka itse toimituksen suhteen tapahtumat etenivät hieman hitaasti. Kuitenkin aina sai vastauksen kun kysyi ja asennus sujui ongelmitta. Voin suositella heitä kaidetoimittajaksi näillä kokemuksilla.

 

Heinäkuussa muuto. Pari viikkoa vielä.. 

IMG_3966

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s